3D ark Der er 1 vare.

3D ark

3D ark

Laver du selv fremstilling kort? Så se vores flotte udvalg af 3d ark til fremstilling af 3d kort.

Her kan finde vores udvalg af flotte og fantastiske 3D ark til kortfremstilling, lav selv kort, bordkort, invitationer, hobbyartikler.

3D ark er en rigtig flot og sjov kreativitet med papir som har motiver, symboler og figurer til opbygning.

Med 3D ark kan du lave flotte håndlavede 3d kort på mange forskellige måder og til mange forskellige anledninger. Du kan lave rigtig flotte hjemmelavede kort som du kan pynte og dekorere med motiver og billeder i flere lag som giver en super flot 3D effekt. Med vores 3D ark kan du lave dine helt egne kort og sætte dit eget præg når du skal lave kortfremstilling til barnedåb, fødselsdag, bryllup, konfirmation og børnefødselsdag.

Vores 3D ark er nemme at anvende. Det eneste som du skal gøre, er at klippe billederne og motiver ud og derefter påmonterer dem på dit kort med dobbeltklæbende puder. Derefter kan du med fordel pynte kortene med vores flotte udvalg af stickers og pynte diamanter efter smag og behag.

 

 • barnedåb-3d-ark-stork-lyserød
  Disponibel
  3D ark til barnedåb med stork

  3D ark med stork i lyserød Rigtig flot 3D ark til kortfremstilling med charmerende lyserød stork motiv. Perfekt til at lave hjemmelavede kort og indbydelser til barnedåb og baby shower.

  3D ark med stork i lyserød Rigtig flot 3D ark til kortfremstilling med charmerende...

  3D ark med stork i lyserød Rigtig flot 3D ark til kortfremstilling med charmerende lyserød stork motiv. Perfekt til at lave hjemmelavede kort og indbydelser til barnedåb og...