Andre sjove forme Der er 4 varer.

Andre sjove forme

Her kan du finde andre forme i mange forskellige størrelser, materialer og former. Både til isterninger, madlavning og mange flere.

 • spejlæg-form-pirat-kranie
  Disponibel
  Spejlæg kranie form

  Spejlæg form med kranie Rigtig sjov silikoneform til at lave sjove pirat spejlæg og små sjove pirat pandekager. Gør maden rigtig sjov for børnene med denne kranie spejlæg form.

  Spejlæg form med kranie Rigtig sjov silikoneform til at lave sjove pirat spejlæg og små...

  Spejlæg form med kranie Rigtig sjov silikoneform til at lave sjove pirat spejlæg og små sjove pirat pandekager. Gør maden rigtig sjov for børnene med denne kranie spejlæg form.

 • Disponibel
  Spejlæg form, ugle

  Rigtig sjov silikone form til at lave sjove spejlæg formet som en ugle til børnene. De vil elske det og vil helt sikkert synes at det er rigtig sjovt. Uglen er lavet af silicone og måler ca.13x13x1,5 cm og tåler temperature imellem -30' og 230'. Let at rengøre i varmt vand og opvaskemiddel.

  Rigtig sjov silikone form til at lave sjove spejlæg formet som en ugle til børnene. De...

  Rigtig sjov silikone form til at lave sjove spejlæg formet som en ugle til børnene. De vil elske det og vil helt sikkert synes at det er rigtig sjovt. Uglen er lavet af silicone...

 • Disponibel
  Spejlæg form, klovn

  Rigtig sjov silikone form til at lave underholdende spejlæg eller små pandekager med form som et klovneansigt. Børnene vil synes det er super sjovt og spændende. Formen er lavet af silicone og måler ca. 14 cm x 11.5 cm x 1.7 cm og tåler temperaturer imellem -30' og 230' og er let at rengøre i varmt vand og opvaskemiddel.

  Rigtig sjov silikone form til at lave underholdende spejlæg eller små pandekager med...

  Rigtig sjov silikone form til at lave underholdende spejlæg eller små pandekager med form som et klovneansigt. Børnene vil synes det er super sjovt og spændende. Formen er lavet...

 • Disponibel
  Spejlæg form, rund

  Rigtig sjov silikone form til at lave flotte runde spejlæg. Formen er lavet af silicone og er ca. 7,8 cm i diameter og 1,5 cm høj. Formen tåler temperaturer imellem -40' og 220' og er let at rengøre i varmt vand og opvaskemiddel.

  Rigtig sjov silikone form til at lave flotte runde spejlæg. Formen er lavet af silicone...

  Rigtig sjov silikone form til at lave flotte runde spejlæg. Formen er lavet af silicone og er ca. 7,8 cm i diameter og 1,5 cm høj. Formen tåler temperaturer imellem -40' og 220'...