Cars fødselsdag Der er 37 varer.

Cars fødselsdag

Cars fødselsdag

Disney Cars eller biler festartikler til din børnefødselsdag. Her kan du finde et stort udvalg af den populære Disney Cars festartikler til de spirende racerkørere. Til alle Lightening McQueen fans og Cars entusiaster har vi dekorationer, engangsservice, balloner, konfetti og festpynt til din fødselsdagsfest med Disney Cars tema.

Cars fødselsdagstema

Imponer de små bilentusiaster med vores store udvalg af Disney Cars festartikler med Lynet McQueen og alle hans venner!
Gør jer klar til en turboladet fødselsdagsfest med vores seje Cars festartikler! Hvis dit barn er en stor Disney Cars fan eller bare elsker racerbil relaterede ting, vil I med sikkerhed blive begejstret med vores udvalg af Cars tilbehør og biler festartikler.
Så start motorerne op! Disney Cars er en af børnenes store favorit fødselsdagsfest tema. Mix og match med vores store sortiment af farvestrålende og flotte Disney Cars festartikler og skab den perfekte Cars børnefødselsdagsfest!

 • cars-fødselsdag-kopper
  Disponibel
  Cars kopper

  Cars kopper med motiv Disney Cars kopper med Lynet motiv til din børnefødselsdag med Cars tema.Kopperne er i flotte farver og god kvalitet. De er 7,5 cm i diameter og kan indeholde 180 ml. Kopperne sælges stykvis og du kan bestille lige det antal du ønsker.

  Cars kopper med motiv Disney Cars kopper med Lynet motiv til din børnefødselsdag med...

  Cars kopper med motiv Disney Cars kopper med Lynet motiv til din børnefødselsdag med Cars tema.Kopperne er i flotte farver og god kvalitet. De er 7,5 cm i diameter og kan...

 • Cars-fødselsdag-tallerkner
  Disponibel
  Cars tallerkner

  Cars tallerkner til børnefødselsdag Store flotte Cars tallerkner i pap med McQueen og Cars motiv. Disse flotte Cars tallerkner er 23 cm og i god kvalitet. Sammensæt tallerknerne med vores Cars kopper, servietter og dug, så får I den perfekte Cars fødselsdag. Tallerknerne sælges stykvis og du kan bestille det antal du har brug for.

  Cars tallerkner til børnefødselsdag Store flotte Cars tallerkner i pap med McQueen og...

  Cars tallerkner til børnefødselsdag Store flotte Cars tallerkner i pap med McQueen og Cars motiv. Disse flotte Cars tallerkner er 23 cm og i god kvalitet. Sammensæt tallerknerne...

 • cars-fødselsdag-servietter
  Disponibel
  Cars servietter

  Cars servietter til børnefødselsdagen Flotte og festlige 2-lags Cars servietter med motiver af McQueen fra Cars. Skal du holde børnefødselsdag med Cars tema, så er disse flotte servietter med Cars tema helt perfekte. Servietterne sælges stykvis.

  Cars servietter til børnefødselsdagen Flotte og festlige 2-lags Cars servietter med...

  Cars servietter til børnefødselsdagen Flotte og festlige 2-lags Cars servietter med motiver af McQueen fra Cars. Skal du holde børnefødselsdag med Cars tema, så er disse flotte...

 • cars-fødselsdag-plast-dug
  Disponibel
  Cars dug

  Cars dug til din Cars fødselsdag Stor og flot plast dug til din Cars børnefødselsdag. Denne dug har et flot Cars fødselsdagstema og er perfekt til børnefødselsdag med Cars tema.Dugen måler 120 cm x 180 cm.

  Cars dug til din Cars fødselsdag Stor og flot plast dug til din Cars børnefødselsdag....

  Cars dug til din Cars fødselsdag Stor og flot plast dug til din Cars børnefødselsdag. Denne dug har et flot Cars fødselsdagstema og er perfekt til børnefødselsdag med Cars...

 • cars-fødselsdag-tema-slikposer
  Disponibel
  Cars slikposer

  Cars slikposer til fødselsdagen Festlige og farverige slikposer til børnefødselsdagen med Cars motiv.  Perfekte til børnefødselsdagen, når børnene skal have en slikpose. Slikposerne sælges stykvis. 

  Cars slikposer til fødselsdagen Festlige og farverige slikposer til børnefødselsdagen...

  Cars slikposer til fødselsdagen Festlige og farverige slikposer til børnefødselsdagen med Cars motiv.  Perfekte til børnefødselsdagen, når børnene skal have en slikpose....

 • cars-fødselsdag-tema-konfetti
  Disponibel
  Cars konfetti

  Cars konfetti til bordpynt Denne konfetti med Cars motiver er perfekt til dekoration og bordpynt på bordet til børnefødselsdagen eller som en overraskelse inde i dine fødselsdagskort eller invitationer til børnefødselsdagen med Cars tema. Posen indeholder 34g og kan dække op til 8 (4 pers.) borde som pynt.

  Cars konfetti til bordpynt Denne konfetti med Cars motiver er perfekt til dekoration og...

  Cars konfetti til bordpynt Denne konfetti med Cars motiver er perfekt til dekoration og bordpynt på bordet til børnefødselsdagen eller som en overraskelse inde i dine...

 • cars-børnefødselsdag-tema-sugerør
  Disponibel
  Cars sugerør

  Cars sugerør med motiver Flotte sugerør til børnefødselsdagen med Cars motiver. Perfekte til festen eller fødselsdagen hvor Cars er tema. Sugerørene sælges stykvis og med ass. motiver.

  Cars sugerør med motiver Flotte sugerør til børnefødselsdagen med Cars motiver....

  Cars sugerør med motiver Flotte sugerør til børnefødselsdagen med Cars motiver. Perfekte til festen eller fødselsdagen hvor Cars er tema. Sugerørene sælges stykvis og med ass....

 • cars-fødselsdag-flag-banner
  Disponibel
  Cars vimpel guirlande

  Cars vimpel guirlande Rigtig flot Disney Cars vimpel guirlande med flag. Perfekt som vægdekoration og loftpynt til børnefødselsdagen med Cars tema. Flagbanneret er 2m x 30cm med 9 flag med Cars motiver.

  Cars vimpel guirlande Rigtig flot Disney Cars vimpel guirlande med flag. Perfekt som...

  Cars vimpel guirlande Rigtig flot Disney Cars vimpel guirlande med flag. Perfekt som vægdekoration og loftpynt til børnefødselsdagen med Cars tema. Flagbanneret er 2m x 30cm...

 • Udsolgt
  Cars banner

  Cars banner Disney Cars banner i flotte farver og med Mcqueen og de andre biler som motiver.  Banneret er 3m langt og flagene er 21cm x 26cm.

  Cars banner Disney Cars banner i flotte farver og med Mcqueen og de andre biler som...

  Cars banner Disney Cars banner i flotte farver og med Mcqueen og de andre biler som motiver.  Banneret er 3m langt og flagene er 21cm x 26cm.

  34,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis