Tænder og blod Der er 6 varer.

Tænder og blod

Skal du klædes ud og står og mangler de kunstige tænder? Så har vi tænder i mange genre og til alverdens udklædninger og temaer. Vores kunstige tænder kan bruges til fastelavn og fester og temafester men også som tilbehør til udklædninger og Halloween. Her kan du finde et bredt udvalg af kunstige tænder til festen og udklædningen.

 • Disponibel
  Kunstige guld og sølv tænder

  Sjove og festlige kunstige tænder til din udklædning. Vælg imellem guld eller sølv. Tænderne er i one size og i ass. modeller.

  Sjove og festlige kunstige tænder til din udklædning. Vælg imellem guld eller sølv....

  Sjove og festlige kunstige tænder til din udklædning. Vælg imellem guld eller sølv. Tænderne er i one size og i ass. modeller.

 • Udsolgt
  Pirat tænder

  Sæt med ulækre pirat tænder til dig som skal være den skrækkelige sørøver!

  Sæt med ulækre pirat tænder til dig som skal være den skrækkelige sørøver!

  Sæt med ulækre pirat tænder til dig som skal være den skrækkelige sørøver!

  20,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Kunstige Monster tænder
  Disponibel
  Kunstige Monster tænder

  Kunstige Monster tænder Uhyggelige monster tænder som vil fuldende dit kostume til temafesten, Halloween eller andre sjove arrangementer. Disse halvrådne grimme tænder vil gøre dit monsterkostumet ekstra klamt.

  Kunstige Monster tænder Uhyggelige monster tænder som vil fuldende dit kostume til...

  Kunstige Monster tænder Uhyggelige monster tænder som vil fuldende dit kostume til temafesten, Halloween eller andre sjove arrangementer. Disse halvrådne grimme tænder vil gøre...

 • Kunstige Vampyr tænder
  Disponibel
  Kunstige Vampyr tænder

  Kunstige Vampyr tænder Spidse seje vampyr tænder som vil fuldende dit vampyr kostume eller Dracula kostume. Tænderne leveres med en klæbemasse til at fastgøre tænderne på egne tænder.

  Kunstige Vampyr tænder Spidse seje vampyr tænder som vil fuldende dit vampyr kostume...

  Kunstige Vampyr tænder Spidse seje vampyr tænder som vil fuldende dit vampyr kostume eller Dracula kostume. Tænderne leveres med en klæbemasse til at fastgøre tænderne på egne...

 • Kunstigt blod på tube
  Disponibel
  Kunstigt blod på tube

  Kunstigt blod på tube Tube med 42 ml blod gel til at lave særdeles realistisk blodudstrygninger. Gelen er tyk og hurtig tørrende og er perfekt til Halloween, fastelavn og meget mere.

  Kunstigt blod på tube Tube med 42 ml blod gel til at lave særdeles realistisk...

  Kunstigt blod på tube Tube med 42 ml blod gel til at lave særdeles realistisk blodudstrygninger. Gelen er tyk og hurtig tørrende og er perfekt til Halloween, fastelavn og meget...

 • Vampyr-tænder-selvlysende
  Udsolgt
  Vampyr tænder selvlysende

  Selvlysende Vampyr tænder Flotte og uhyggelige vampyr tænder som lyser op i mørket. Disse vampyrtænder er perfekte til din udklædning til Halloween, fastelavn, nytår og meget mere. Forskræk dine gæster i mørket med disse selvlysende tænder.

  Selvlysende Vampyr tænder Flotte og uhyggelige vampyr tænder som lyser op i mørket....

  Selvlysende Vampyr tænder Flotte og uhyggelige vampyr tænder som lyser op i mørket. Disse vampyrtænder er perfekte til din udklædning til Halloween, fastelavn, nytår og meget...

  10,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis