Maling og farver Der er 17 varer.

Maling og farver

Farver giver varme og dejlig stemning. Alle børn elsker at male og tegne. Her kan finde lige det du mangler af hobbyfarver, maling og tilbehør. I vores spændende udvalg kan finde forskellige hobbymalinger, tekstilmaling, glasmaling, ansigts- og akvarelmalinger, kridt, farveblyanter, tuscher og meget mere.

Underkategorier

 • vandfarver-sæt-hobbymaling
  Disponibel
  Vandfarver, 12stk. i plastæske m/pensel

  Vandfarver sæt 12 flotte vandfarver med høj farveintensitet og pigmentering samlet i en praktisk plastæske med pensel. Perfekt til hobbymaling til både børn og voksne.

  Vandfarver sæt 12 flotte vandfarver med høj farveintensitet og pigmentering samlet i en...

  Vandfarver sæt 12 flotte vandfarver med høj farveintensitet og pigmentering samlet i en praktisk plastæske med pensel. Perfekt til hobbymaling til både børn og voksne.

 • maske-maling-sæt
  Disponibel
  Maske maling sæt

  Mal selv maske sæt Dette kreative maske maling sæt er en super kreativ aktivitet til børnene, hvor de kan lave en personlig ansigtsmaske ved at male masken lige efter deres eget ønske.Perfekt til børnefødselsdage og fester hvor der ønskes kreativt indhold. Velegnet til både børn og voksne.Hver pakke indeholder 6 x maling, 1 pensel og 1 maske.

  Mal selv maske sæt Dette kreative maske maling sæt er en super kreativ aktivitet til...

  Mal selv maske sæt Dette kreative maske maling sæt er en super kreativ aktivitet til børnene, hvor de kan lave en personlig ansigtsmaske ved at male masken lige efter deres eget...

 • lav-selv-navneskilt-gips
  Disponibel
  Gipssæt - navneskilt

  Lav selv navneskilt Lav dit eget flotte navneskilt i gips! Med dette sæt kan du lave dit eget dekorative navneskilt til værelsesdøren, garderoben eller entredøren. Måske som en gave til dem du elsker. Sættet indeholder gips, støbeform, snor, pensel og maling.

  Lav selv navneskilt Lav dit eget flotte navneskilt i gips! Med dette sæt kan du lave...

  Lav selv navneskilt Lav dit eget flotte navneskilt i gips! Med dette sæt kan du lave dit eget dekorative navneskilt til værelsesdøren, garderoben eller entredøren. Måske som en...

 • Udsolgt
  Sten maling sæt

  Sjovt og kreativt sten malings sæt. Dette sæt er en rigtig sjov aktivitet for børnene som de vil synes er spændende og udfordrende. Sættet indeholder sten, maling og pensel.

  Sjovt og kreativt sten malings sæt. Dette sæt er en rigtig sjov aktivitet for børnene...

  Sjovt og kreativt sten malings sæt. Dette sæt er en rigtig sjov aktivitet for børnene som de vil synes er spændende og udfordrende. Sættet indeholder sten, maling og pensel.

  35,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • Shake-tusch-2,5-mm-sølv
  Disponibel
  Shake tusch fine 2,5mm sølv

  Shake tusch fine 2,5mm sølv Graph'it Shake tusch pen med sølv farve. Shake tusch pennen er dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste overflader som sten, træ, papir, metal, glas og plast. Disse Shake tusser er testet til at holde op til 30% længere end andre tusser på markedet.

  Shake tusch fine 2,5mm sølv Graph'it Shake tusch pen med sølv farve. Shake tusch pennen...

  Shake tusch fine 2,5mm sølv Graph'it Shake tusch pen med sølv farve. Shake tusch pennen er dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste overflader...

 • stenmaling_tusser_guld_fine
  Disponibel
  Shake tusch fine 2,5mm guld

  Guld Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusch til maling af sten med guld farve. Shake tusch pennen er dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste overflader som sten, træ, papir, metal, glas og plast. Disse Shake tusser er testet til at holde op til 30% længere end andre tusser på markedet.

  Guld Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusch til maling af sten med guld farve....

  Guld Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusch til maling af sten med guld farve. Shake tusch pennen er dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på...

 • stenmaling_tusser_mango
  Disponibel
  Shake tusch fine 2,5mm Mango

  Mango Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusser til stenmaling og mere med en fin mango farve. Shake tusch tusser er både dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste overflader som og de bedste tusser til sten maling, træ, papir, metal, glas og plast. Disse Shake tusser er testet til at holde op til 30% længere end andre tusser på markedet.

  Mango Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusser til stenmaling og mere med en...

  Mango Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusser til stenmaling og mere med en fin mango farve. Shake tusch tusser er både dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af...

 • Shake tusch fine 2,5mm Lyserød
  Udsolgt
  Shake tusch fine 2,5mm Lyserød

  Shake tusch fine 2,5mm Lyserød Graph'it Shake tusch pen med flot lyserød farve. Shake tusch pennen er dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste overflader som sten, træ, tekstil, papir, metal, glas og plast. Disse Shake tusser er testet til at holde op til 30% længere end andre tusser på markedet.

  Shake tusch fine 2,5mm Lyserød Graph'it Shake tusch pen med flot lyserød farve. Shake...

  Shake tusch fine 2,5mm Lyserød Graph'it Shake tusch pen med flot lyserød farve. Shake tusch pennen er dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste...

  36,00 DKK
  Tilføj til kurv Vis
 • stenmaling_lilla_tusser_til_sten
  Disponibel
  Shake tusch fine 2,5mm Lilla

  Lilla Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusser til stenmaling og mere i en elegant lilla farve. Shake tusch tusser er både dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke af og kan bruges på de fleste overflader som og de bedste tusser til sten maling, træ, papir, metal, glas og plast. Disse Shake tusser er testet til at holde op til 30% længere end andre tusser på markedet.

  Lilla Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusser til stenmaling og mere i en...

  Lilla Shake tusch til stenmaling Graph'it Shake tusser til stenmaling og mere i en elegant lilla farve. Shake tusch tusser er både dækkende og vandbaseret som ikke smitter ikke...